Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Η Αριστερά μάχεται για την ατομική ιδιοκτησία και η Δεξιά επιμένει στη δήμευση των ακινήτων.

Ερωτήσεις προς τον δεξιό πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, κατέθεσαν στη Βουλή οι αριστεροί κ.κ. Τσίπρας και Παπαρήγα, με τις οποίες ζητούν από τη Δεξιά να αποσύρει πάραυτα τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ), ο οποίος οδηγεί επί της ουσίας στη βίαιη δήμευση των ακινήτων των πολιτών.

Είναι γνωστό πως ένα από τα βασικότερα συστατικά της αστικής ιδεολογίας της Δεξιάς είναι η ατομική ιδιοκτησία. Μάλιστα όχι μόνο η αναγνώριση του δικαιώματος της ατομικής ιδιοκτησίας, αλλά ταυτόχρονα...
η κατοχύρωσή του και η προστασία του. Η ίδια η Δεξιά στην Ελλάδα μας φόβιζε επί πολλά χρόνια πως κινδυνεύουν τα σπίτια μας από τους αριστερούς.

Σήμερα λοιπόν ζούμε το απίστευτο γεγονός, η μεν Δεξιά με αρχηγό τον κ. Σαμαρά, να δίνει την ατομική ιδιοκτησία βορά στις ορέξεις του κράτους και μέσω αυτού στους δανειστές, η δε Αριστερά να προσπαθεί να σώσει την ατομική ιδιοκτησία στα χέρια των πολιτών!!!

Έτσι όπως το πάει ο κ. Σαμαράς, εκτελώντας τις επιταγές του Βερολίνου, θα μετατραπεί σε νεκροθάφτη της αστικής παράταξης στην Ελλάδα και θα είναι αυτός, που ενώ μιλούσε για αλλαγή της ισχύουσας σχέσης 60-40 υπέρ της αριστεράς, τελικά θα οδηγήσει σε πλήρη επικράτηση της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.