Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΤΟΞΟ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ

alt
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ
κυβέρνηση πασχίζει να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι εγκαταλείπει τη γνωστή της στάση ανοχής προς το νεοναζιστικό «μόρφωμα», της Χρυσής Αυγής.
Η στάση , όμως, της κυβέρνησης , των διωκτικώναλλά και των δικαστικών αρχών αντί να ρίχνειφως στα αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με τη δράση της νεοναζιστικής συμμορίας ,της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, την στάση της αστυνομίας, την εμπλοκή αστυνομικών με την Χρυσή Αυγήθολώνει τα νερά και προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά.
Οι «ξαφνικές» παραιτήσεις και μετακινήσεις ανώτατων αξιωματικών της αστυνομίας, τις οποίες ανακοίνωσε με πρωτοφανή σπουδή το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αποδεικνύει ότι η συγκυβέρνηση δεν επιχειρεί τίποτε άλλο παρά να αποκομίσει επικοινωνιακά οφέλη στοχοποιώντας μεμονωμένα πρόσωπα!

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική ναζιστική οργάνωση . Το θέμα της αντιμετώπισής της είναιβαθιά πολιτικό και γι’ αυτό δεν πρέπει να ενεργοποιηθούν μόνο, χωρίς άλλη καθυστέρηση ή ανοχή, το ποινικό δίκαιο και οι δικαστικές διαδικασίες που υπάρχουν.
Η αντιμετώπιση ,όμως, των πολιτικών και πρακτικών του ναζιστικού μορφώματος, δεν είναι δυνατή μόνο με αστυνομικά και δικαστικά μέσα και πολύ περισσότερο με διαβουλεύσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, αλλά κυρίως με την αναγκαία κινητοποίηση και δράση ενός ευρύτατου ενωτικούαντιμνημονιακού-αντιφασιστικού εργατικού λαϊκού κινήματος και την αλλαγή πορείας της χώρας .Σε διαφορετική περίπτωση η Χ.Α. θα συνεχίσει την , δήθεν, «αντισυστημική» ρητορία και θα ρίχνει στάχτη στα μάτια πολλών συμπολιτών μας.
Είναι επίσης προφανές ότι κυρίως η ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του αστικού κατεστημένου, αξιοποιούν τη δράση της ΧΑ με τη θεωρία των δύο άκρων (και όχι μόνο) για να «χτυπήσουν» την Αριστερά και τον χειμαζόμενο από τις ταξικές μνημονιακές πολιτικές ελληνικό λαό.
Η επικαιρότητα της πάλης κατά του φασισμού δεν μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση του αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση , την τρόικα και τα μνημόνια για ένα νέο προοδευτικό δρόμο της χώρας. Αντίθετα η φασιστική πρόκληση καθιστά πολύ πιο επιτακτική την προσπάθεια για να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και να απαλλαγεί η χώρα από τον οικονομικό "φασισμό"των μνημονίων , που εκκολάπτουν και τον πολιτικό φασισμό της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.