Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ: Γιατί το ΤΑΙΠΕΔ θέλει το «σπάσιμο» της εταιρείας;

Φωτογραφία για ΛΑΡΚΟ: Γιατί το ΤΑΙΠΕΔ θέλει το «σπάσιμο» της εταιρείας;
Το ΤΑΙΠΕΔ ιδρύθηκε, υποτίθεται, γιατί ως ....ευέλικτος και αποτελεσματικός οργανισμός, στελεχωμένος με ειδικούς, θα προχωρούσε ταχύτατα τις αποκρατικοποιήσεις.

Τρία χρόνια τώρα, έχει αλλάξει τρείς Προέδρους (ο ένας μάλιστα παραιτήθηκε υπό το βάρος ποινικών διώξεων για προηγούμενη θητεία σε άλλον οργανισμό) και απο έργο; Σχεδόν μηδενικό!

Ολο στην προετοιμασία είναι! Να δείτε που αυτοί μπορούν να ..καούν, από την πολύ προθέρμανση!!

Εχει πωλήσει κάτι ακίνητα και αυτά όχι και σε καμιά σοβαρή τιμή Ομως,, αυτό θα μπορούσε να το κάνει και ένας μεσίτης της ...Κάτω Ραχούλας! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώνουμε τους συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ;

Εκτός  από τα ακίνητα, ο,τι άλλο προσπάθησαν να πωλήσουν, απέτυχαν και  όχι μόνον αυτό, αλλά εξέθεσαν και τη χώρα;

Στην περίπτωση της ΔΕΠΑ και της GAZPROM, ....αιφνιδιάστηκαν!
Στη ΔΕΣΦΑ ....κατάφεραν να έχουν μόνον έναν ...ενδιαφερόμενο αγοραστή.Στον ΟΠΑΠ υπάρχουν περισσότερα ερωτήματα, παρά απαντήσεις.

Αν αυτά τα έκανε το ΔΣ μιας ιδιωτικής εταιρείας, οι μέτοχοι της θα τους είχαν ήδη απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Α, και κάτι ακόμα επειδή οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι προφανώς παιδιά ενός...ανώτερου θεού, εξαίρεσαν τους εαυτούς τους από τους μνημονιακούς νόμους!

Δηλαδή, οι άνθρωποι που θέλουν να τσεκουρώσουν τους μισθούς των υπο  ιδιωτικοποίηση εταιρειών του Δημοσίου είναι ...υπεράνω περικοπών!

Αρχοντες!

Αλήθεια, δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να ελέγξει αυτό το σκάνδαλο; Εγώ νόμιζα ο,τι οι  Ελληνες είναι όλοι ίσοι έναντι των νόμων!

Μια απο τις εταιρείες που έβαλαν στο μάτι οι  managers  του ΤΑΙΠΕΔ, είναι και η ΛΑΡΚΟ.

Μετά, λοιπόν,
από σχέδια (λέμε τώρα) τα οποία αποδείχθηκαν ανεφάρμοστα για να μη .. κουράζονται με τη σύνταξη νέων σχεδίων, προωθούν το «σπάσιμο» της εταιρείας και προφανώς την εκποίησή της έναντι πινακίου φακής, ποιός ξέρει σε ποιούς!

Το ο,τι η ΛΑΡΚΟ είναι μια εξαγωγική εταιρεία, στρατηγικού χαρακτήρα για τη χώρα, απασχολεί πάνω απο 1000 εργαζομένους σε 5 νόμους, μάλλον ελάχιστη σημασία έχει για τα golden boys του ΤΑΙΠΕΔ.

Και καλά τα Golden boys, τη δουλειά τους κάνουν, η Κυβέρνηση, οι τοπικές κοινωνίες, οι εργαζόμενοι, γιατί ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές;
liberals10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.