Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Ενοχλήθηκαν σφόδρα τα ΜΜΕ από την ομιλία του Τσίπρα για αυτά. Προσβλήθηκαν από την αναφορά του ότι τα ΜΜΕ μεταδίδουν πανομοιότυπες ειδήσεις και απόψεις, οι οποίες μονίμως (θαύμα – θαύμα) συμπίπτουν απολύτως με τις θέσεις της εκάστοτε κυβέρνησης. Όπως  επιλέγουν μονίμως να αποκρύψουν τις ίδιες ειδήσεις (και άλλο "θαύμα").

Και βγήκαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εκπρόσωποι επί της ουσίας των επιχειρηματιών που ελέγχουν το μέσο στο οποίο εργάζονται, να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μας θύμισαν ότι έλεγχος στα ΜΜΕ υπάρχει μόνο στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και στη Β. Κορέα! Τέτοια «αντικειμενική» ενημέρωση μας πρόσφεραν. Οι αναγνώστες των ανακοινώσεων της κυβέρνησης και των δελτίων τύπου των αφεντικών τους. Η περίπτωση των ρεπορτάζ – ευαγγελίων για την κα Μαριάννα από το MEGA και το STAR και...
για την κα Κυριακού από τον ANTENNA, επιβεβαιώνουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ.

Ζούμε στη χώρα όπου επιτρέπεται στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να παίρνουν δουλειές από το κράτος. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση ελέγχει τον κάθε Πρετεντέρη. Τόσο αποτελεσματικά, που αυτός να πιστεύει ότι οι αντιδράσεις στην Κερατέα και στις Σκουριές της Χαλκιδικής – έργα συμφερόντων του Μπόμπολα και τα δύο – είναι ανεπίτρεπτες και υποκινούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορούσε δε την Αστυνομία γιατί επέτρεπε την εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών, επειδή απειλούσαν τα συμφέροντα του αφεντικού του. Και όσοι αντιδρούσαν, μας έλεγε ότι ήταν αλήτες, αν όχι τρομοκράτες.

Τώρα αν στη συναυλία στην Ιερισσό μαζεύτηκαν χιλιάδες άνθρωποι και δεν άνοιξε ρουθούνι, αυτό δεν κρίθηκε άξιο αναφοράς από τον Πρετεντέρη. Γιατί η συναυλία ήταν κατά της εξόρυξης του χρυσού από την Eldorado Gold, δηλαδή τον Μπόμπολα…  Ξέχασε ο Πρετεντέρης ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί... Τα ελληνικά ΜΜΕ μας έχουν συνηθίσει σε αυτή την "επιλεκτική" ενημέρωση από παλιά.
Από swell, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.