Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΚΚΕ: Συνεχίζεται η φοροληστεία που πνίγει τις λαϊκές οικογένειες...


Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν θα ανακουφίσουν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αλλά θα συνεχίσουν τη φοροληστεία που πνίγει όλες τις λαϊκές οικογένειες, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Ακόμη και... 
εκείνοι που θα καταφέρουν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις, συνεχίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα, δύσκολα τελικά θα ανταποκριθούν στο σύνολο των οφειλών και το ληστρικό επιτόκιο, τη στιγμή μάλιστα που το λαϊκό εισόδημα μειώνεται συνεχώς.

Επιπλέον, όσοι δε θα μπορέσουν να πληρώσουν τις οφειλές τους θα έρθουν αντιμέτωποι με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, με κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ και με δημεύσεις σε κινητή και ακίνητη περιουσία, προσθέτει.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως σε μια περίοδο που τα λαϊκά στρώματα γονατίζουν από την πολιτική της φοροληστείας, η κυβέρνηση προκλητικά ετοιμάζεται να μειώσει και άλλο τη φορολογία για τους επιχειρηματικούς ομίλους, με στόχο την καπιταλιστική ανάκαμψη, αποδεικνύοντας το βαθιά αντιλαϊκό της περιεχόμενο.

«Απόδειξη της ταξικότητας των φορολογικών μέτρων είναι και το γεγονός ότι το 95% των οφειλετών, που είναι μικροφειλέτες, χρωστάει ποσά κάτω των 10.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν μόνο στο 4% των συνολικών οφειλών προς την εφορία», παρατηρείται.

Καταλήγοντας το ΚΚΕ ζητεί από τα λαϊκά στρώματα να αντιτάξουν την πάλη τους, απαιτώντας να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φόροι και τα χαράτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.