Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

''ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ''...


...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...
«Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή...
του κόμματός του.
Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει σχέδιο Β, διαφορετικό από αυτό που εφαρμόζεται.


Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος η άποψη αυτή έγινε αντιληπτή το τελευταίο 12μηνο, μετά, δηλαδή, τις εκλογές, και ειδικότερα μετά την περιπέτεια της Κύπρου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σημειώνει ότι η Κυπριακή εμπειρία έδωσε μια σκληρή απάντηση στον ακατάσχετο λαϊκισμό.

Το δεύτερο στοιχείο που άλλαξε μετά τις εκλογές κατά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι χάρη στις θυσίες του λαού και τους φόβους της ευρωζώνης άλλαξαν οι διατυπώσεις σε σχέση με την Ελλάδα και άρα και η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα.

Μιλώντας γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωζώνη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος αποφασίζει για ποιόν στην Ευρωζώνη προσθέτοντας ότι αυτό που κυριαρχεί στην Ευρωζώνη είναι ο φόβος. «Φοβάται την κρίση χρέους στο σκληρό πυρήνα της, φοβάται την κοινωνική κρίση και την κρίση του ευρωσκεπτικισμού», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε, τέλος, ότι η Ελλάδα εφαρμόζει μια στρατηγική που απαντά στην ανάγκη να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να θωρακιστεί σε σχέση με την κρίση ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θα κάναμε ποτέ μόνοι μας αυτές τις δημοσιονομικές επιλογές που υπαγορεύτηκαν από την ανάγκη να επιβιώσει η χώρα καθώς δεν μπορεί να πας πουθενά με πρωτογενές έλλειμμα 12,5%.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.