Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στην αιχμή των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με ΛΑΡΚΟ ο Φ. Μανδάνας


Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία που είχε υποβάλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού (21 Οκτωβρίου) ο διευθυντής της Διεύθυνσης Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ κ. Φώτης Μανδάνας, ο ίδιος τοποθετείτο στην αιχμή των διαπραγματεύσεων με τη βαριά βιομηχανία για το ενεργειακό κόστος.
Ο λόγος για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που πραγματοποιεί η ΔΕΗ με τη βιομηχανία νικελίου Λάρκο, το δεύτερο μεγαλύτερο πελάτη της Υψηλής Τάσης, ο οποίος εμφανίζει ανεξόφλητες υποχρεώσεις της τάξης των 78,1 εκατ. ευρώ πλέον τόκων. Στις κρίσιμες αυτές διαπραγματεύσεις λοιπόν συμμετείχαν οι κ. Δ. Λαμπούσης διευθυντής διεύθυνσης μεγάλων πελατών, Φ. Μανδάνας διευθυντής της διεύθυνσης συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας και Γρ. Ντάλης βοηθός διευθυντής της διεύθυνσης συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αναφέρεται και στη σχετική απόφαση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Ζερβού.
Σημειώνεται ότι το θέμα της τιμολόγησης της ΛΑΡΚΟ
έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο μακρών διαπραγματεύσεων. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα τέλη Νοεμβρίου έχουν ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρα με τη ΔΕΗ να μην προχωρά στο πλαίσιο της καλής πίστης σε άρση εκπροσώπησης, για το διάστημα που οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε διαπραγμάτευση. Για το θέμα και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις ΔΕΗ Λάρκο είναι ενήμερη και η ρυθμιστική αρχή ενέργειας.Energy Press 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.