Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κορυφαίος μάνατζερ στη βαριά βιομηχανία ΛΑΡΚΟ


bombisΜόλις πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Μπομπής ανέλαβε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου και διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, μετά την παραίτηση του Βασιλείου Γριμάνη από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και του Κωνσταντίνου Φουλίδη από τη θέση του μέλους του δ.σ.
Με καταγωγή από την Αμαλιάδα, ο Κ. Μπομπής στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αναλάβει υψηλές διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικούς κολοσσούς, αποτελώντας για πολλούς έλληνες μάνατζερ παράδειγμα προς μίμηση.
Οι σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ αλλά κυρίως η σοβαρότητα του χαρακτήρα του ήταν το “χαρτί” για να ανοίξει η πόρτα της επιτυχίας στον επαγγελματικό στίβο.
Αρχικώς ασχολήθηκε στα οικονομικά τμήματα των εταιρειών Dunlop Hellas ltd και Soilax Hellas για να περάσει λίγο μετά στην General Motors Hellas ABEE όπου και ανέλαβε διευθυντικά καθήκοντα. Κατόπιν ακολούθησε η θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Opel Hellas μέχρι και το 1996 για να έλθει τελικά η ώρα της Bosch το 1997, όπου και ανέλαβε τη γενική διεύθυνση.
Ο ίδιος άνθρωπος χαμηλών τόνων, πιστεύει ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει τελικώς να βγει από το στενωπό των προβλημάτων που την ταλαιπωρούν.Το χρήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.