Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ: Κατατέθηκαν στη Βουλή οι συμβάσεις των εκλεκτών του Προέδρου;

Φωτογραφία για ΛΑΡΚΟ: Κατατέθηκαν στη Βουλή οι συμβάσεις των εκλεκτών του Προέδρου;To Οκτώβριο, αν θυμάμαι καλά, κατατέθηκαν στη  Βουλή, από τους Βουλευτές Γιάννη Καράμπελα της Ν.Δ (Βοιωτίας) και Σοφία Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ (Β Αθηνών) ερωτήσεις με τις οποίες ζητούσαν από τον Υπουργό Οικονομικών τις συμβάσεις των «ημετέρων» που προσέλαβε ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ κ. Γριμάνης.

Απ΄ότι μαθαίνω οι συμβάσεις αυτές μέχρι σήμερα δεν έχουν πάει στη Βουλή.

Χάθηκαν στο .....δρόμο ή ξεχάστηκαν σε κάποιο συρτάρι ...αναρμοδίου  ή επιτηδείου.

Το θεωρώ αδιανόητο αυτό να είναι «έργο του Στουρνάρα».

Αρα ή ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ θα ....παρέλειψε να τις στείλει (και αυτό προκαλεί εύλογες απορίες) ή το ΤΑΙΠΕΔ του κ. Αθανασόπουλου γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη Βουλή και τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο,τι και να συμβαίνει,  πρόκειται για μια βάναυση προσβολή προς το Κοινοβούλιο.

Επειδή πολλά ακούγονται για σκανδαλώδεις  μισθούς, σε καιρούς λιτότητας και προκλητικά μπόνους όταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι βλέπουν δραματικές μειώσεις στους μισθούς τους, οι συμβάσεις αυτές πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα άμεσα.

Επιπλέον, μήπως κάποιος πρέπει να τραβήξει κανένα αυτί;

Από τον Πρόεδρο της Βουλής, που έχει θεσμική υποχρέωση να προστατεύει το Κοινοβούλιο, μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου που δεν πρέπει να αφήσει  το ΤΑΙΠΕΔ να  λειτουργεί χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν..

Και το γράφω αυτό επειδή η ΛΑΡΚΟ έχει...περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Θα επανέλθουμε...
liberals10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.