Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Tσίπρας: Εκλογές τώρα για να σωθεί ο λαός από τη νέα τυραννία Πηγή: Tσίπρας: Εκλογές τώρα για να σωθεί ο λαός από τη νέα τυραννία

Tσίπρας: Εκλογές τώρα για να σωθεί ο λαός από τη νέα τυραννία Δριμεία επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έδωσε το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Αρεως.
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «ξεφτιλίζουν και καταρρακώνουν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία» και «μετατρέπουν τη Βουλή σε μια λέσχη επικύρωσης των διαταγμάτων της Τρόικα».
Επίσης επιτέθηκε στην κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς της «τρικομματική κοινοπραξία του Μνημονίου», η οποία προκειμένου να γαντζωθεί στην εξουσία, παραδίδει τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές. «Παραδίδει την κοινωνία στην πυρά του τρίτου Μνημονίου», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κλείνοντας διεμήνυσε πως δεν θα τους αφήσουμε να παραδώσουν τη χώρα και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές. «Θα τους αναγκάσουμε να προσφύγουν πολύ σύντομα στη λαϊκή ετυμηγορία. Θα πάρουμε πίσω τη χώρα, την αξιοπρέπεια, τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε «εκλογές τώρα για να σταματήσει η καταστροφή, για να μιλήσει ο λαός» και «να σωθεί ο λαός από τη νέα τυραννία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.