Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ: Οι προσλήψεις ημετέρων και το ..λαχανί smart!


 
Ιδιαιτέρως ενοχλημένοι εμφανίζονται κυβερνητικοί κύκλοι με την συμπεριφορά και πρακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ Β. Γριμάνης, 

Σύμφωνα μάλιστα με δύο ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή από τον Βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Κ. Καράμπελα και την Βουλευτή Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Σακοράφα, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο νέος πρόεδρος προσέλαβε προσωπικούς τους φίλους με παχυλούς μισθούς, οι οποίοι προκαλούν σε καιρό λιτότητας.

Έτσι, ζητήθηκε να κατατεθούν στη Βουλή οι συμβάσεις των ημετέρων που προσέλαβε ο κ. Γριμάνης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μας λένε ότι οι συμβάσεις κρύβουν....εκπλήξεις!

Μάλιστα, οι δύο εκ των προσωπικών επιλογών του κ. Γριμάνη πρωτοστατούν στις ενέργειες για την ταχεία πώληση της ΛΑΡΚΟ, ενώ ο τρίτος εκ Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει τα περιβαλλοντικά θέματα.

«Πώς να δικαιολογηθώ εγώ στους ψηφοφόρους μου όταν ψηφίζω περικοπές των συντάξεων του ΟΓΑ και ο κ. Γριμάνης μοιράζει μισθούς 3 χιλιάδων ευρώ;» μας έλεγε χτές εκνευρισμένος, Βουλευτής που εκλέγεται σε νομό όπου δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ.

Μάλιστα μια εκ των εκλεκτών του κ. Γριμάνη «προκαλεί» με τη αλαζονική συμπεριφορά της σταθμεύοντας το «λαχανί» της smart μπροστά από την είσοδο της εταιρείας.

Και αυτός ο Πρόεδρος, δεν της δίνει μια θέση στάθμευσης στο υπόγειο;ήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.