Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ


Η απουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ημερίδα των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, ήταν μια απόφαση που εκπορεύτηκε από την βούληση μας να εμποδίσουμε κάποιους να προβοκάρουν το Λαϊκό Σύνδεσμο και τον αγώνα των εργαζομένων.
Η Χ.Α. θεώρησε ότι η παρουσία της στο χώρο θα δώσει λογο ύπαρξης στους απομονωμένους πλέον , από την ιδία την κοινωνία νοσταλγούς του Στάλιν οι οποίοι βλέπουν την κατάρρευση τους στους χώρους που εδώ και σειρά ετών αυθαίρετα καπηλεύονται και εκμεταλλεύονται δηλαδή μέσα στην ίδια την εργατική Ελληνική τάξη.
Η Χ.Α. δεν τρομάζει από κανένα ούτε φοβάται κανένα. Οι νοσταλγοί του Στάλιν και Τσαουσέσκου, που απειλούσαν να μην πατήσουμε το πόδι μας στο εργοστάσιο , είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ήδη μέσα στο εργοστάσιο καθώς πάρα πολλοί εργαζόμενοι είναι ήδη κοντά μας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήταν,είναι και θα είναι δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο. Ήταν και είναι κοντά του, όχι σε αίθουσες με ωραία και παχιά λόγια επαγγελματιών πολιτικάντηδων και εργατοπατέρων, που με πατερναλιστικό πρόσχημα χειραγωγούν και καπηλεύονται των αγώνα των εργαζομένων, αλλά στον αγώνα για τον εξοβελισμό όλων εκείνων που οδήγησαν στην αλλοτρίωση της κοινωνίας και την μετατροπή του Έλληνα εργαζόμενου σε ανδράποδο των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.