Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

"Μεθοδεύουν δόλια χρεωκοπία της ΛΑΡΚΟ"


H  AYGH

"Έχουμε γίνει μια γροθιά, ένα κράμα" έλεγαν στον Αλέξη Τσίπρα οι εργάτες της ιστορικής μεταλλευτικής βιομηχανίας -μιας από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη που απασχολεί 1.500 εργαζόμενους ενώ από τον κύκλο εργασιών της στους πέντε νομούς της χώρας ζούνε 20 χιλιάδες οικογένειες! "
Όταν έρθουμε στην Αθήνα να είστε μαζί μας στην πορεία που θα κάνουμε προς το ΤΑΙΠΕΔ", "πρόεδρε να το ξέρετε, αυτοί το σκαμνί φοβούνται", "σκοπός τους δεν είναι να την πουλήσουν αλλά να την κλείσουν", "θα το έχουμε βάρος στη συνείδησή μας αν δεν τα καταφέρουμε" συμπλήρωναν με την ένταση που έχει κάποιος όταν νιώθει πως τον πνίγει το δίκιο.

Οι εργαζόμενοι είναι πυρ και μανία με την κυβέρνηση στοχοποιώντας ιδιαίτερα το Ταμείο Αξιοποίησης. Θέλουν να προχωρήσουν σε μηνύσεις στο Δ.Σ. και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κατηγορώντας τους ότι μεθοδεύουν δόλια χρεωκοπία και το ξήλωμα της ΛΑΡΚΟ.
"Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα" επανέλαβε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και από τις κεντρικές εγκαταστάσεις -εκεί όπου γίνεται η επεξεργασία των σιδηρονικελιούχων μεταλλευμάτων. "Θα εμποδίσουμε την παράνομη δραστηριότητα του Ταμείου" συνέχισε αναφέροντας και την διαδικασία που εκκρεμεί στο ΣτΕ να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός του προέδρου του, αφού δεν υπήρχε η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή. "Ας αρχίσει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση αυτής της κυβέρνησης από εδώ, από εσάς, τη Λάρκο. Ας πείτε εσείς Μολών Λαβέ" τους παρότρυνε στο τέλος...
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Β. Αποστόλου, Β. Κυριακάκης και Γ. Σταθάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.