Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ θα συναντηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, ο Κ. Μαρκόπουλος, για το μείζον θέμα που αφορά την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.
Η συνάντηση ορίσθηκε έπειτα από την πίεση που άσκησε ο κ. Μαρκόπουλος στον κ. Αθανασόπουλο για το κυβερνητικό σχέδιο διαχωρισμού της ΛΑΡΚΟ, σε «καλή» και «κακή», κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Τότε ο κ. Αθανασόπουλος κάλεσε τον Βουλευτή Ευβοίας στον γραφείο του για να τον ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον της εταιρίας. Για το λόγο αυτό, ο κ. Μαρκόπουλος θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γ. Εμίρη και τον projectmanagerκ. Φουκίδη, ο οποίος έχει αναλάβει την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης της ΛΑΡΚΟ. Υπενθυμίζεται ότι με βάση το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, η ΛΑΡΚΟ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που θα πραγματοποιήσει η κυβέρνηση εντός του 2013. Ο Βουλευτής έχει
επανειλημμένως παρέμβει στη Βουλή με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις του, προκειμένου να διευκρινιστούν τα σχέδια της κυβέρνησης. Έχει ζητήσει επίσης, στην περίπτωση που αποκρατικοποιηθεί η εταιρία, να διασφαλιστούν τόσο οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας, αλλά και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μαρκόπουλος θα ενημερώσει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ για το σχέδιο αποκρατικοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.