Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κ. Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός υποφέρει πολύ

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει μεγαλύτερες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά τη συνάντησή του με τον Σέρβο ομόλογό του, Τόμισλαβ Νίκολιτς. «Η Ελλάδα περνάει μια βαθιά οικονομική κρίση, με την ελπίδα ότι θα την ξεπεράσουμε, μια και στο παρελθόν έχουμε περάσει μεγαλύτερες. Και έτσι, ελπίζω, ότι θα βγούμε από αυτή την κρίση πιο δυνατοί, για να ανακουφιστεί ο ελληνικός λαός, ο οποίος - πρέπει να σας πω - ότι υποφέρει πάρα πολύ» τόνισε ο κ. Παπούλιας. 

Από την πλευρά του ο κ. Νίκολιτς υποστήριξε ότι παρακολουθεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, σημειώνοντας ότι και η χώρα του βρίσκεται σε μια μακρόχρονη οικονομική κρίση και ξέρει πως είναι να αντιμετωπίζει κανείς μια τέτοια κατάσταση. «Ο ελληνικός λαός είναι ικανός, έχει μάθει να κάνει θυσίες, και η Ελλάδα θα βγει από αυτή την κατάσταση», είπε ο κ. Νίκολιτς.
Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις «ιστορικές σχέσεις» Ελλάδας –Σερβίας, που όπως επισήμανε ο κ. Παπούλιας, δεν επηρεάζονται ούτε από αλλαγές προσώπων, ούτε από αλλαγές καθεστώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.