Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

'Ελληνες βουλευτές πάνε να... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν... ''νομότυπα'' !...


''Λεφτά υπάρχουν''... 
Τέσσερεις 'Ελληνες βουλευτές, 7 ημέρες στην Ουάσιγκτον, γιά να... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές (6 Νοε.) στις ΗΠΑ θα γίνουν... ''νομότυπα'' !!!
Η αποστολή θα παραμείνει στην πρωτεύουσα ΗΠΑ, 1-7 Νοεμβρίου. 'Ολα τα έξοδα τα πληρώνουν τα...
κορόϊδα οι 'Ελληνες φορολογούμενοι (η Βουλή). Υποτίθεται ότι ο λαός στην Ελλάδα εξαθλιώνεται με τα μέτρα, ενώ κόβουν ακόμα και από τα επιδόματα των ελάχιστων ανάπηρων πολέμου. Αλλά η Βουλή-μπουρδέλο στέλνει, γιά δαπανηρές διακοπές 7 ημερών, 4 βουλευτές στις ΗΠΑ. Οι βουλευτές, ως αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ, είναι: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ). Πρός τιμήν τους, οι βουλευτές Τ. Κουίκ και Μ. Βορίδης δεν συμμετέχουν στην αποστολή. Το ερώτημα: Βουλευτές του πλέον βρώμικου Κοινοβούλιου της Ευρώπης, γνωστού ως παραρτήματος της μιζο-Siemens, θα...''ελέγξουν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ (!!!) θα γίνουν νομότυπα;
(Πριν μιά εβδομάδα, άλλοι 5 βουλευτές έκαναν ''διακοπές'', ως αποστολή, στο Κεμπέκ Σιτυ, Καναδά)
http://www.kalami.net/

1 σχόλιο:

  1. Με άλλη αφορμή έγραφα:

    Κι αν δε θέλουν να κόψουνε τα σούρτα-φέρτα τους οι 300 Αχρησίμευτοι, ας αναλάβουνε τα κόμματά τους να καλύπτουν τις ανάγκες τους, κόμματά που επιδοτούνται γενναιότατα από τους φόρους μας, δανειοδοτούνται παράτυπα, και ενίοτε ενισχύονται κι από τα άδηλα ταμεία ευαγών οργανισμών.

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/the-so-called-modest-amount-of-democracy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.