Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τσίπρας: Δεν σταματώ τις συνεντεύξεις για το «ξεπούλημα του εθνικού πλούτου»

Ο Αλέξης ΤσίπραςΣΚΑΪ.grΤην απόφασή του να μη σταματήσει να παραχωρεί συνεντεύξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη με στόχο να σταματήσει «το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η Ελλάδα τελεί υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων, συμπληρώνοντας μάλιστα πως η Αθήνα βιάζεται να δημιουργήσει τον «τον περιβόητο ειδικό λογαριασμό», «όπου θα πηγαίνουν όλα τα έσοδα του κράτους, ακόμα και οι φόροι, ο ΦΠΑ που πληρώνουμε και θα πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι πιστωτές.

»Νοιάζονται να περάσουν την περίφημη ρήτρα νέων μέτρων, που θα γίνεται ταμείο κάθε τέλος του μήνα, κι αν υπάρχουν ελλείμματα -που θα υπάρχουν ελλείμματα εξαιτίας της ύφεσης που προκαλούν τα μέτρα λιτότητας - θα φέρουν επιπρόσθετα μέτρα στον ελληνικό λαό».


Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως «βιάζεται να δώσει η ελληνική κυβέρνηση τα κλειδιά της χώρας στην κ. Μέρκελ και τους πιστωτές, πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική. Αλλά εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.