Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Σύσκεψη στο Σωματείο εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση, την απώλεια θέσεων εργασίας και την αλλαγή του παραγωγικού ρόλου της ΛΑΡΚΟ, Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε  μια μεγάλη και πολύωρη σύσκεψη στο Σωματείο εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα παρουσία του Δημάρχου κ.Λιόλιου Νίκου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων με θέμα την πορεία της ΛΑΡΚΟ.
  
Έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες επαφές και συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους αρμόδιους φορείς ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑΙΠΕΔ, ΥΠΕΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ο  Δήμαρχος επανέλαβε την θέση του Δ.Σ, έτσι όπως αποτυπώθηκε σε ομόφωνο ψήφισμα, που είναι κάθετα αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση, την απώλεια θέσεων εργασίας και την αλλαγή του παραγωγικού ρόλου της ΛΑΡΚΟ,που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις αρνητικού χαρακτήρα στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.  
       

Ο Δήμος Λοκρών θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου απόκρουσης των αρνητικών συνεπειών που ετοιμάζονται με τους άλλους Δήμους της Περιφέρειας, τα εργατικά κέντρα, Συλλόγους, Επιμελητήρια και άλλους φορείς σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε δεκαπέντε (15)ημερες στην  Αταλαντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.