Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θύελλα αντιδράσεων για τον Στάθη Παναγούλη ...


Μετά την δήλωση στηΒουλή: Να εύχεσθε να περάσετε Ειδικό Δικαστήριο, παρα να έχετε το τέλος του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη.. .
Θύελλα αντιδράσεων κυρίως από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για την τοποθέτηση του Στάθη Παναγούλη στη Βουλή.
Ο...
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα εξής:«Αν το πολιτικό σύστημα επιθυμεί να βρει τα κλεμμένα, τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα. Όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια πρέπει να παρακαλάνε να περάσουν από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».
Η τοποθέτηση του κ. Παναγούλη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τις απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να είναι άμεσες.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της στο twitter, η Ιπποκράτους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επικίνδυνες απόψεις Παναγούλη περί λαϊκών εκτελέσεων μνημονιακών βουλευτών; Αν όχι, ας τον μαζέψει επιτέλους!».

Παράλληλα, από την πλευρά της ΝΔ, θέση πήρε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

««Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία».
Τέλος, στο συμβάν αναφέρθηκε και η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έγραψε στο twitter: «Παναγούλη, που καλείς να μας λυντσάρει ο λαός, ξέρουν πως είσαι στους κατάπτυστους βουλευτές που διεκδικούσαν τα 150.000 των βουλευτών;»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.