Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αβάντα Τσίπρα στην κυβέρνηση, ως την Άνοιξη, αδρανοποιεί τον δοκιμαζόμενο λαό και τον στέλνει στον καναπέ!




Η ομολογία του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του κ. Λαφαζάνη ότι δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει επιβεβαιώνεται πλέον και από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα ο οποίος, αφενός ομολογεί (σε πρόσφατη συνέντευξή του) ότι δεν έχει το μαγικό ραβδί, αφετέρου δίνει στην ίδια συνέντευξη αβάντα στην κυβέρνηση μέχρι την Άνοιξη του 2013!!!
Το ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δηλώνει δημόσια ότι περιμένει εξελίξεις την Άνοιξη του 2013, αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι μέχρι τότε δεν πρόκειται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ καμία κίνηση ανατροπής της κυβέρνησης. Είπατε τίποτα; Η δήλωση αυτή κατ’ αρχήν εφησυχάζει την κυβέρνηση και τους δανειστές ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάποιο πολιτικό ατύχημα και επομένως μπορούν να προχωρήσουν αδίστακτα στην εφαρμογή των σκληρών μέτρων και των απολύσεων.
Κατά δεύτερο στέλνει μήνυμα υποταγής σε εκείνα τα συμφέροντα που ανησυχούν ή προετοιμάζουν την μελλοντική πρωθυπουργοποίηση του κ. Τσίπρα. Τρίτον, αδρανοποιεί πλήρως τον δοκιμαζόμενο λαό και τον ξαναστέλνει τον καναπέ μέχρι νεωτέρας.
Εννοείται πως την Άνοιξη δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, γιατί αφενός σε λίγο έρχονται τα μπάνια του λαού, αφετέρου αμέσως μετά (Σεπτέμβριο 2013) θα έχουμε τις γερμανικές εκλογές, οπότε και τα προβλήματά μας θα λυθούν ως δια μαγείας.
Εξάλλου και η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» πριν λίγες ημέρες άφηνε να εννοηθεί ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις γερμανικές εκλογές. Με λίγα λόγια, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή, τα κεφάλια μέσα.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, καθόσον και ο ΣΥΡΙΖΑ του 4% μαζί με όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ που θέλει ξανά τη νομή της εξουσίας, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα εξάρτημα του σάπιου πολιτικού συστήματος και θα πρέπει να λειτουργήσει μέχρι εκεί που δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα που θα θέσουν σε κίνδυνο το ίδιο το σύστημα..
Μόνη λύση είναι ο ίδιος ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα είναι πλέον πολιτειακό και επομένως καμία λύση δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπερβεί ο ίδιος ο λαός το ισχύον πολιτειακό σύστημα.
ΥΓ1. Σήμερα ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι: «Ποτέ δεν είπαμε πως οι στόχοι μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμοι».
ΥΓ2. Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου και όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στήθος με στήθος, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «η δραχμή δεν είναι φετίχ». Από αυτή τη δήλωση και μετά άνοιξε η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ.
Τυχαίο;
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.