Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τσίπρας στη ΛΑΡΚΟ: να σταματήσουμε να πληρώνουμε το άδικο χρέος!

Τσίπρας στη ΛΑΡΚΟ: να σταματήσουμε να πληρώνουμε το άδικο χρέος! επιστροφή στην αρχικήΝα σταματήσει η Ελλάδα να πληρώνει «ένα άδικο χρέος» ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λάρυμνα, όπου επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ. 
       
«Η λύση για την σωτηρία της χώρας δεν είναι να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις αλλά να σταματήσουμε να πληρώνουμε ένα άδικο χρέος και να οργανώσουμε την παραγωγική συγκρότηση, να παράξουμε δηλαδή πλούτο και να τον κατανείμουμε δίκαια»  ανέφερε συγκεκριμένα. 

Ο κ. Τσίπρας προέβλεψε  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  θα βρεθεί πολύ γρήγορα σε θέση διακυβέρνησης και  θα επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις «με ένα νόμο και ένα άρθρο».

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε «μεγάλο έγκλημα» τις αποκρατικοποιήσεις και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ετοιμάζεται να ξεπουλήσει» τον εθνικό πλούτο.

«Για το 1,2% του ΑΕΠ ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ό,τι πετάει, ό,τι κολυμπάει σε αυτή τη χώρα, να ξεπουλήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις, φιλέτα του δημοσίου, αλλά κυρίως ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τον ορυκτό μας πλούτο, τις δυνατότητες δηλαδή που έχει αυτή η χώρα για να οδηγηθεί κάποια στιγμή στην έξοδο από την κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση»  υποστήριξε. 

Ισχυρίσθηκε επίσης  ότι είναι  «παράνομος» ο διορισμός του κ. Αθανασόπουλου στο ΤΑΙΠΕΔεπειδή  δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη κατά τον ίδιο αυξημένη πλειοψηφία από την αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής. Για το ίδιο θέμα επικαλέσθηκε την  προσφυγή ακυρότητας του διορισμού του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ στο ΣτΕ, η οποία, όπως  επίσης ισχυρίσθηκε «θα δημιουργήσει πραγματικά νομικό κώλυμα σε όλες αυτές τις διαδικασίες τις οποίες θέλουν να περάσουν με fast track». 

Ειδικά για τη  ΛΑΡΚΟ τόνισε:  «Η ΛΑΡΚΟ  δεν θα ξεπουληθεί. Ας αρχίσει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση αυτής της κυβέρνησης εθνικής χρεωκοπίας από τη ΛΑΡΚΟ. Ας πείτε εσείς Μολών λαβέ. Τα κλειδιά της χώρας δεν θα τους τα παραδώσουμε. Θα είμαστε στο τέλος νικητές», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.