Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Συνάντηση του βουλευτή Εύβοιας Κώστα Μαρκόπουλου με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ



p1014454
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για το μείζον θέμα που αφορά την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.
Η συνάντηση ορίσθηκε έπειτα από την πίεση που άσκησε ο κ. Μαρκόπουλος στον κ. Αθανασόπουλο για το κυβερνητικό σχέδιο διαχωρισμού της ΛΑΡΚΟ, σε «καλή» και «κακή», κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Τότε ο κ. Αθανασόπουλος κάλεσε τον Βουλευτή Ευβοίας στον γραφείο του για να τον ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον της εταιρίας.    


Για το λόγο αυτό, ο κ. Μαρκόπουλος θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γ. Εμίρη και τον project manager κ. Φουκίδη, ο οποίος έχει αναλάβει την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης της ΛΑΡΚΟ.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, η ΛΑΡΚΟ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που θα πραγματοποιήσει η κυβέρνηση εντός του 2013.
Ο Βουλευτής Ευβοίας έχει επανειλημμένως παρέμβει στη Βουλή με ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις του, προκειμένου να διευκρινιστούν τα σχέδια της κυβέρνησης. Έχει ζητήσει επίσης, στην περίπτωση που αποκρατικοποιηθεί η εταιρία, να διασφαλιστούν τόσο οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας, αλλά και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.      
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μαρκόπουλος θα ενημερώσει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ για το σχέδιο αποκρατικοποίησης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.