Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Θοδωρής Χειμάρας για την ημερίδα για τη ΛΑΡΚΟ



Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, στη χώρα που οφείλει την ύπαρξή της στις επαναστάσεις, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας για το ελάχιστο συνεχίζεται. Σε λίγο μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα της ύπαρξης της ΛΑΡΚΟ, της βιομηχανίας σιδηρονικελίου μας. Το 6% της ευρωπαϊκής αγοράς στην παραγωγή σιδηρονικελίου.
                Όταν μια χώρα σιγά σιγά απολέσει όλες τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, τότε δυστυχώς μηδενίζεται το ευκαιριακό της κέρδος. Η χώρα αυτή οδεύει προς την καταστροφή διότι μετά δεν θα έχει καμία διέξοδο για ανάκαμψη.
                Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εξαρχής στυλώσαμε τα πόδια σε αυτή την καταστροφή καθόσον δεν πρέπει να διακυβεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Επίσης ο πλούτος της χώρας μας, ο ορυκτός πλούτος, δε μας ανήκει. Μας παραχωρήθηκε προς χρήση από τους προγόνους μας και οφείλουμε και μείς με τη σειρά μας αύριο να τον μεταβιβάσουμε στα παιδιά μας.

 Το υπέδαφος της Ελλάδας δεν χαρίζεται σε ξένες Δυνάμεις. Οι ξένες δυνάμεις είχαν δικούς τους προγόνους, έχουν δικό τους υπέδαφος και δικά τους παιδιά τα οποία είναι διαφορετικά από τα δικά μας.                               
Θοδωρής Αντ. Χειμάρας
πρ.Βουλευτής Φθιώτιδας
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.