Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ''Οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν''.


ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ  
ΛΑΡΥΜΝΑ: 30/11/2012
 

                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
 

Οι εξελίξεις και τα γεγονότα τρέχουν.
Οι νέα ΥΠΗΡΕΣΙΑ και το νέο μοντέλο που υιοθετεί η τρικοματική κυβέρνηση είναι το ΤΑΙΠΕΔ.
Μία ανεξάρτητη αρχή , ΑΡΧΗ από διορισμένους ανθρώπους που έχουν τοποθετηθεί για να εκποιήσουν, να συντρίψουν τον ορυκτό και εθνικό πλούτο της Ελλάδας.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βρει ένα καινούργιο μοντέλο παρουσίασης για το πώς θα εκποιηθεί, πώς θα ευτελιστεί. πώς θα μηδενιστεί η εταιρία.
Η παρουσίαση που έγινε στους εκπροσώπους των εργαζομένων , στα στελέχη της εταιρίας , ήταν ένα καινούργιο μοντέλο , μοντερνισμού καλλιστείων , ΚΑΛΗΣ και ΚΑΚΗΣ , δηλαδή όμορφης και άσχημης για το ποιος θα πάρει το πρώτο βραβείο
κάνοντας τον διαχωρισμό ανάμεσα στους εργαζόμενους και τον ορυκτό μας πλούτο που είναι τα μεταλλεία. 
Αυτοί οι άνθρωποι ή δεν έχουν το γνώθι εαυτών, ή έχουν το ακατοίκητο .
Αν νομίζουν ότι έχουν έρθει σε εταιρία που παράγει μακαρόνια κι έχουν πάρει ένα μηχάνημα για να φτιάχνουν ποικιλίες μακαρονιών, τότε είναι γελασμένοι.
Αυτά τα καλά αμειβόμενα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που κόβουν μισθούς και φέρνουν όλους τους εργαζόμενους στην απόγνωση , θα μας βρουν απέναντι.
Δυστυχώς για εμάς τους εργαζόμενους αλλά και τα στελέχη , οι κύριοι αυτοί έχουν σύμμαχο τη Διοίκηση της εταιρίας.
Η Διοίκηση της εταιρίας έχει καταλάβει τι εστί ΛΑΡΚΟ , ποιοι είναι οι αγώνες των εργαζομένων και πώς έχουμε κρατήσει την εταιρία ανοιχτή;
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν έχει καταλάβει.
Απ' ότι φαίνεται η ίδια η Διοίκηση της εταιρίας στις συναντήσεις που έχουν γίνει, δεν σέβεται τους εργαζομένους της , τα στελέχη της , αλλά και την πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου, που παλεύουν για να μείνει ανοιχτή η εταιρία.
Οι συναντήσεις με τη Διοίκηση έχουν πάρει τη μορφή κουτσομπολιών που σκοπό έχουν να διχάσουν εργαζόμενους και στελέχη.
Καλά θα κάνουν αυτοί που ηγούνται την εταιρία να ασχοληθούν σοβαρά με τη ΛΑΡΚΟ , με τα προβλήματα της , για να μπορέσουμε να βγούμε απ' το αδιέξοδο και όχι με κατηνιές.
 Αν δεν μπορούν, να σηκωθούν να φύγουν . Μπορούν και οι εργαζόμενοι μόνοι τους.

Η παράταξη μας, κάθετα, ΔΕΝ υιοθετεί τέτοιες αποφάσεις, θα είναι απέναντι σε αυτούς τους δολοφόνους που θέλουν κόψουν την εταιρία σε καλή και κακή και να χωρίσουν τους εργαζόμενους στα δύο.
Τους κηρύττουμε τον πόλεμο.
Δεν θα μπούμε σε καμία διαδικασία διαλόγου μαζί τους , εκτός κι αν αθετήσουν όσα έχουν πει και έρθουν με προτάσεις για την βιωσιμότητα της εταιρίας και την εξασφάλιση ΟΛΩΝ των ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ οπουδήποτε.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την πολιτική ηγεσία του τόπου των τριών κομμάτων , τον Υπουργό Οικονομικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών (ο οποίος έχει δώσει λύσεις
στο παρελθόν), να δώσουν ένα τέλος στα σχέδια αυτών των ανθρώπων που ήρθαν για να κλείσουν την εταιρία.
Οι αντιδράσεις των εργαζομένων θα είναι τέτοιες που θα νιώσουν την ανάσα μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να πετάξουμε με τις κλοτσιές έξω από την εταιρία , αυτούς που διαπραγματεύονται την ανασφάλεια όλων των εργαζομένων, μηδενός εξαιρουμένου .
ΛΗΣΤΕΙΑ μέσα στα σπίτια μας ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ !
Τους επίδοξους μορφονιούς και αυτούς που θέλουν να «σώσουν» τη ΛΑΡΚΟ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ !
Η παράταξη μας θα συγκρουστεί και θα φτάσει στα άκρα με όποιο τίμημα .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της εταιρίας ,από μηχανικούς μέχρι Διευθυντές , να κλείσουν τα αφτιά τους σε αυτούς που θέλουν να μας διχάσουν και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έτσι εύκολα δώσανε λευκή επιταγή στους εντολοδόχους του ΤΑΙΠΕΔ.
Σε αυτούς ΟΛΟΥΣ , αφιερώνουμε το τραγούδι του Κώστα Χατζή «Της γειτονιάς μας ο τρελός».
ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ σε όλους τους χώρους εργασίας - σε όλα τα εργοτάξια για να αντιμετωπίσουμε τους νεοφιλελεύθερους εκσυγχρονιστές του υπάρχοντος μοντερνισμού .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΠΕΜΠΤΗΣ 1/11/2012 να υιοθετήσουν την πρόταση των Συντονιστικών Σωματείων.
Η ΓΣ θα γίνει με διευκόλυνση , και με μοναδικό θέμα : ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
 

Υ.Γ.: Αν κάποιοι δεν κατάλαβαν ακόμα το πνεύμα αυτής της ανακοίνωσης , είμαστε στη διάθεση τους να τους το εξηγήσουμε και να τους αφιερώσουμε τη λαϊκή ρήση : « εκεί που πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος ».
Σε κάποιους συναδέλφους που πραγματικά το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες για να γίνουν μέλη του Σωματείου , πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν ορίζεται από το καταστατικό και αυτές οι αποφάσεις δεν είναι αποφάσεις του ποδαριού.
 

Η απόφαση που έχουμε πάρει για το θέμα που θα μπει την ΠΕΜΠΤΗ στη Γενική Συνέλευση , είναι για την αποκρατικοποίηση και τίποτα άλλο.
 

                                            ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ
 

                                            ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.