Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ : Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Σήμερα  Τρίτη 30 Οκτωβρίου απολογείται στον εισαγγελέα ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, Τάσος Μπαράκος με βαρύτατες κατηγορίες (απιστία σε βαθμό κακουργήματος), επειδή δεν έκανε τις μειώσεις μισθών στη ΛΑΡΚΟ με βάση το νόμο για τα μισθολόγια των ΔΕΚΟ.

Πέρα του οτι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες καθώς οι μειώσεις αποδοχών δεν μπορούσαν να γίνουν καθώς η ΛΑΡΚΟ δεν είναι ΔΕΚΟ. 


Πέρα του οτι υπήρξε δικαστική απόφαση που απαγόρευε την περικοπή των μισθών στην ΛΑΡΚΟ μετά την δικαίωση των εργαζομένων που προσέφυγαν σε ασφαλιστικά μέτρα.

Πέρα απο την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη και που θα εκδικαστεί σύντομα μετά απο νέα προσφυγή των εργαζομένων που κατέφυγαν για να αποδείξουν οτι η ΛΑΡΚΟ ειναι μιά Ανώνυμη Εταιρία και δεν εχει καμμία σχέση με τις ΔΕΚΟ.

Πέρα απο μιά απόλυτα τεκμηριωμένη τεχνοκρατική επιχειρηματολογία , που ειχε κατατεθεί πρός ολους τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες εδώ και δύο χρόνια και που αποδείκνυε πως σε μιά βαριά βιομηχανία , με σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, με δεκάδες νεκρούς εργάτες ,η οποία λειτουργεί εδώ και μισό αιώνα με τους νόμους και κανόνες της ελεύθερης αγοράς,δεν ειναι δυνατόν να λειτουργήσει ξαφνικά  με ορους Δημοσίου.

Πέρα του οτι η σημερινή πολιτική ηγεσία οπως αυτή εκφράζεται ( Υπουργείο Οικονομικών,ΤΑΙΠΕΔ,Διοίκηση ΛΑΡΚΟ ) αναγνωρίζουν οτι η ΛΑΡΚΟ δεν ειναι ΔΕΚΟ και πρό ημερών κάλεσαν τους εργαζόμενους να υπογράψουν Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας προτείνοντας μείωση των αποδοχών κατά 17%. 

Πέρα των οποιων αλλων επιχειρημάτων , υπάρχει ενα μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

Μια διοίκηση που μέσα απο τα επίσημα οικονομικά και παραγωγικά στοιχεία της εταιρίας ,παρέλαβε μιά εταιρία κυριολεκτικά διαλυμένη, στα πρόθυρα χρεοκοπίας, πλήρως απαξιωμένη , με τεράστια χρέη, με τρομερά αυξημένο κόστος παραγωγής, χωρίς επενδύσεις, με τεράστια διοικητικά  προβλήματα με σωρεία  θανατηφόρων ατυχημάτων και με την χαμηλότερη παραγωγικότητα που είχε ποτέ στην  50 χρόνη ιστορία της και μέσα σε δύο χρόνια ,μέ την απόλυτη στήριξη ολων των εργαζομένων κατάφερε να την αναστήσει με αύξηση της παραγωγικότητας που καταγράφονται στα υψηλότερα επίπεδα απο σύστασης της εταιρίας  , με δύο συνεχόμενες κερδοφόρες χρήσεις (2010-2011 ) και χωρίς να εχει συμβεί κανένα σοβαρό ατύχημα , αν μη τι άλλο την επιβραβεύεις. 

Αντί αυτού το κράτος ,σαν βασικός μέτοχος της ΛΑΡΚΟ, πράτει το αντίθετο:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ  ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ   !!!!!!!!!! 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . 

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ.

 ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΓΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ. 

ΕΓΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ !!!!


ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΤΗΣ  ΛΑΡΚΟ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.