Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κεγκέρογλου: Να μην ψηφιστούν τα εργασιακά


Κεγκέρογλου: Να μην ψηφιστούν τα εργασιακά
"Δεν πρέπει να ψηφιστούν τα νέα μέτρα" για τα εργασιακά δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".
«Δεν πρέπει να μπαίνουν ως προαπαιτούμενα, γιατί είναι πέρα από τα συμφωνηθέντα του Φεβρουαρίου, δεν είναι ψηφισμένα. Κακώς κάποιες δυνάμεις λένε «μα αφού τα ψηφίσατε, γιατί αντιδράτε τώρα;». Και να μην αδυνατίζουν τη θέση της Ελλάδας, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς αδύνατη, αλλά γίνεται περαιτέρω αδύνατη. Δεν είναι ψηφισμένα και δεν πρέπει και να ψηφιστούν», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε ότι τα εργασιακά δεν πρέπει να μπουν στο πακέτο των μέτρων.

"Αλλά αν μπει, δεν θα ψηφιστεί, τουλάχιστον το πιστεύω, από την πλειοψηφία των βουλευτών. Εγώ αυτή την εκτίμηση έχω", είπε χαρακτηριστικά. "Δεν πρέπει καν να είναι στην διαπραγμάτευση", συμπλήρωσε.
Σε ότι αφορά τα δημοσιονομικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα τα ψηφίσει. "Εμείς σαν παράταξη και σαν άτομα θα ανακοινώσουμε αυτή την εβδομάδα τι θα κάνουμε", τόνισε και κατέληξε: "Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά έχουμε μια συλλογική διαδικασία της κοινοβουλευτικής ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι κι η προσωπική στάση του καθενός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.