Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΚΤΑΚΤΟ. Αποσπάσματα επιστ. φαντασίας από τη σημερινή ψηφοφορία. ΝΑΙ στις αποκρατικοποιήσεις. ΟΧΙ στον ΕΟΠΠΥ και στο 2% του ΤΕΕ


– Ε κάπως θα έπρεπε να επιβραβευτούν οι απεργίες των δημοσιογράφων όταν υπάρχουν μεγάλα θέματα στη βουλή, όπως εν προκειμένω το ξεπούλημα με τις αποκρατικοποιήσεις ή παλαιότερα με το μεσοπρόθεσμο.
– Ε κάπως θα έπρεπε να μεθοδευτεί η απεργία, και επετεύχθη με την ξαφνική τροπολογία του Στουρνάρα περί ένταξης του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΠΥ.
– Ε κάπως θα έπρεπε να υπάρχει συνέχειακαλών δημοσιευμάτων για τη “σωτηρία” της χώρας από την Τρόϊκα εσωτερικού και να υπάρχουν διαθέσιμες καρέκλες στο γυαλί prime time.

– Όσον αφορά το 2% υπέρ ΤΕΕ, σιγά μην πειράξουμε το “εργολαβικό” 2%. Έχουμε ισοδύναμα από συντάξεις, μισθούς, επιδόματα……
Σ.Σ. Τα ανωτέρω μπορεί να αποτελούν σκέψεις για το υπό συγγραφή βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του συντάκτη, αφού ως γνωστόν αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα, κατά συνέπεια δεν μπορούν και να ισχύουν. 
Στο θέμα της είδησης….στο τελικό αποτέλεσμα των ψηφοφοριών νωρίτερα στη Βουλή, πέρασαν οι αποκρατικοποιήσεις. Δεν πέρασε ο ΕΟΠΠΥ. (μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι και πάλι. Η τρεμοκαψοπρετεντέρηδες δεν θα απεργήσουν άλλο).
Συνολικά ψήφισαν 293 βουλευτές.
Για το άρθρο 1 ψήφισαν ναι 173 βουλευτές, όχι 120.
Για το άρθρο 2 ψήφισαν ναι 148, όχι 139 και παρών 6.
Για το άρθρο 3 ψήφισαν ναι 156, όχι 135 και παρών 2.
Για το άρθρο 4 ψήφισαν ναι 146 βουλευτές, όχι 121 και παρών 26.
Για το άρθρο 5 ναι 158 βουλευτές, όχι 135.
Για το άρθρο 6, ψήφισαν ναι 173 βουλευτές και όχι 120.
Για την τροπολογία του ΕΟΠΥΥ, ναι ψήφισαν 136 βουλευτές, όχι 143 και παρών 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.