Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θα υπογράψετε αυτό το πακέτο των νέων μέτρων; Θα υπογράψετε την καταδίκη των συνταξιούχων, των εμπόρων, των ελ. επαγγελματιών και….των νεφροπαθών;

 Σ.Σ. Για μια ακόμα φορά, αποφάσισαν νέα οριζόντια μέτρα εξαθλίωσης, ξεπουλήματος και καταδίκης. Για μια ακόμα φορά, οι συνδικαλιστές, τα ΠΑΜΕ, ΕΛΑ, ΠΑΡΕ  και οι εργατοπατέρες, έκαναν απεργία και δηλώσεις. Για μια ακόμα φορά, όλοι μαζεύτηκαν, έσπασαν κάτι τακούνια, έσκισαν κάτι καλσόν και σαν καλοί έλληνες μετά πήγαν να δουν πως θα πάρουν το νέο i-Phone 5 και το νέο i-Pad. 
Μεταξύ άλλων μέτρων, θα πάρουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ οι αδίστακτοι.

- Αύξηση γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη (αφού πεθάνεις με αυτά που σε ψεκάζουν και σε ταίζουν, βλέπουμε..)
- Πλήρης κατάργηση 13ης-14ης σύνταξης (200-200-400 ευρώ) (ο παππούς και η γιαγιά μάταια θα περιμένουν πια τις γιορτές για να πάρουν δώρο στα εγγόνια)
- Πλήρης κατάργηση 13ου-14ου μισθού στο Δημόσιο (250-250-500 ευρώ) (πάνε τα εμπορικά καταστήματα…ταφόπλακα)
- Νέα μείωση 25%-30% στις αποδοχές για τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ (θα φτάσουν στο 50%, όχι τα golden boys αλλά οι μισθωτοί(
- Μείωση αναπηρικών επιδομάτων (αλητεία τεράστιων διαστάσεων, αφού με αυτά καλύπτουν μετακινήσεις κλπ)
- Μαχαίρι στα εποχικά-ειδικά επιδόματα ανεργίας (είσαι εποχιακός; όσο δουλέψεις…μετά τέλος το επίδομα, παρά τις κρατήσεις……τίγκα στους πάκηκες βλέπω τις εποχιακές επιχειρήσεις)
- Μείωση επιδομάτων νεφροπαθών (φτου σας αλήτες)
- Περικοπή στις δαπάνες των νοσοκομείων (γιατί να περιμένεις να πεθάνεις;)
- Περικοπές σε νοσοκομειακές και φαρμακευτικές δαπάνες​ (τι και εάν πλήρωνες τόσο καιρό)
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; Παράλληλα, θα υπάρξει και ρήτρα απόκλισης ώστε στην περίπτωση που πέσουν έξω οι στόχοι, να λαμβάνονται νέα μέτρα, εις βάρος μισθών και συντάξεων κατά κύριο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.