Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΜΟΝΟΣ Ο ΓΑΠ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...


Χωρίς αντίπαλο, όπως όλα δείχνουν, επαναδιεκδικεί την 1η Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου την επανεκλογή του στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής διεθνούς, αφού η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, απόφάσισε να μην είναι τελικά υποψήφια... 

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίασκεται από σήμερα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για επαφές και ζυμώσεις, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν αποκλείεται να κατατεθεί και άλλη υποψηφιότητα.
Ο  Γιώργος Παπανδρέου με την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επιδιώκει να διατηρήσει ένα φόρουμ που θα το χρησιμοποιήσει στο σχεδιασμό του για επάνοδο, μεσοπρόθεσμα, στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
Η Σοσιαλιστική Διεθνής, ωστόσο δε διαθέτει έρεισμα στον προηγμένο δυτικό κόσμο, ενώ η συμμετοχή στη Διεθνή ηγετών καθεστώτων από Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική, θέτει σαφές θέμα αδυναμίας εκδημοκρατισμού της, γεγονός που αποτελεί μείον για τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό.
Σήμερα το μεσημέρι πάντως, αναχωρεί, με εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, για το Κέιπ Τάουν, προκειμένου να στηρίξει την επανεκλογή Παπανδρέου. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν ο Γραμματέας της Κ.Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Πάνος Μπεγλίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.