Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Διορίζουν μέχρι και... Γκλέτσο


Μία ιδιότυπη ιστορία διορισμών ημετέρων έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες με την οποία συνεχώς ασχολείται η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, διαβάζουμε στον σημερινό Βηματοδότη, ο οποίος σχολιάζει και αναρωτιέται: «Για ποια αναλογία ένας προς δέκα μιλάμε που υποσχέθηκε η κυβέρνηση, ως ισοδύναμο μέτρο για να μην απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Εδώ μιλάμε για
διορισμούς σχεδόν κάθε ημέρα, με μια μόνο διαφορά. Τους ονομάζουν μετακλητούς υπαλλήλους και τοποθετούνται παντού, για πλήρωση, όπως λένε κενών θέσεων. Και το σημαντικότερο διορίζουν μετακλητούς οι πάντες από τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ, πρώην Πρόεδροι της Βουλής, πρώην Πρωθυπουργός έως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει βεβαίως νόμος που επιτρέπει τέτοιους διορισμούς, αλλά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η χώρα είναι ανάγκη να υπάρχουν τόσοι μετακλητοί σε πολιτικά γραφεία;».
Συνεχίζοντας να διαβάζουμε την καλή στήλη, πληροφορούμαστε ότι «με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων βρήκαν την ευκαιρία και διόρισαν και τον... κ. Απ. Γκλέτσο στη ΒουλήΌχι τον ηθοποιό και δήμαρχο, αλλά συγγενή του, αποτυχόντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Μαζί του διορίσθηκε και ο κ. Σίμος Ανδρόνικος και αυτός στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη μισθοδοσία τους από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.