Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ...


Επτά στους δέκα Ευρωπαίους ( ποσοστό 71%) θεωρούν ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος πλέον να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos-Logica Business, για λογαριασμό της Crédit Agricole Assurances. ...

Μόνο το 17% πιστεύει ότι ο κίνδυνος είναι σήμερα μικρότερος σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία.
Η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην γαλλική εφημερίδα Le Monde αποκαλύπτει ότι σχεδόν ένας στους δύο ( ποσοστό 56%) φοβάται ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη δουλειά του και μόνο το 20% αισθάνεται εργασιακή ασφάλεια.
Οι οικονομικές δυσκολίες έρχονται πρώτες, με ποσοστό 44%, στο ερώτημα ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ερωτηθέντων και ακολουθούν οι ασθένειες (40%) και η ανεργία (39%).
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 2-5 Μαΐου, μέσω διαδικτύου, σε δείγμα 7.245 ατόμων στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ελλάδα και την Πολωνία.
Στο ερώτημα αν οι δυσκολίες αποτελούν κίνητρο ή απειλή που πρέπει να την αποφύγουν, το 77% των Ελλήνων απάντησε ότι είναι κίνητρο, ενώ το 57% των Γερμανών  και το 62% των Γάλλων θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.