Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ


Από το : tokarfi.gr
Την Παρασκευή παρουσιάζεται το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία όμως από τα όσα έχουν αφήσει τα στελέχη του να φανεί, είναι ένα πρόγραμμα ουτοπικό, επί της ουσίας ανεφάρμοστο, χωρίς να προτείνει... 
λύσεις που θα οδηγήσει τη χώρα στην απόλυτη εξαθλίωση και στην δραχμή…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα αν το ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να εκλεγεί κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση ακύρωση του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου κάτι που θα σημάνει αυτόματα και στάση πληρωμών από τους δανειστές μας, άρα και παύση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις.

Επίσης όπως λένε θα καταργηθούν οι εφαρμοστικοί νόμοι για τις περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δυνάμεις καθώς και την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων. Βέβαια το πού θα βρεθούν τα λεφτά για να φτάσουν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις στα προηγούμενα επίπεδα, ούτε κουβέντα!!

Άλλη πρόταση θα είναι η επαναφορά στο δημόσιο όλων των επιχειρήσεων που αποκρατικοποιήθηκαν ,ενώ θα καταργήσουν το ταμείο Αποκρατικοποιήσεων με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ζει το τεράστιο δημόσιο που δεν θα παράγει αλλά θα αμείβεται.

Για το φορολογικό σύστημα αρκούνται να λένε ότι θα φορολογηθούν τα μεγάλα εισοδήματα χωρίς όμως να μας κάνουν και πάλι γνωστό τι εννοούν μεγάλα εισοδήματα.

Εις αύριο λοιπόν τα σπουδαία όπου θα μάθουμε και επίσημα τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει. Κατόπιν εορτής βέβαια καθώς αυτό το πρόγραμμα θα έπρεπε να είχε παρουσιαστεί πριν τις πρώτες εκλογές ώστε να μπορεί ο κόσμος να κρίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.