Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οι μονομάχοι της δραχμής...



Σε ιδεολογική κόντρα ανάμεσα στην δεξιά και την αριστερά έχουν μετατρέψει τον προεκλογικό αγώνα οι Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας. Οι δυο μονομάχοι έχουν πολώσει το κλίμα λίγες εβδομάδες πριν τις κάλπες, όμως τα κοινά τους στοιχεία είναι περισσότερα από αυτά που τους ...
 

χωρίζουν. Λαϊκισμός, παροχολογία, συμμαχίες συμφερόντων και εμμονή με την εξουσία είναι μερικά απ αυτά…

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς αφού δεν ζήησαν ούτε μια συγγνώμη για την καταστροφική πενταετία Καραμανλή όπου διέλυσαν τη χώρα, κρίνουν τους πάντες και τα πάντα, ενώ οι κωλοτούμπες του προέδρου Αντώνη έχουν μείνει στην ιστορία.

Από εκεί που είχε σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης κατά του μνημονίου έγινε υπέρμαχος. Υποσχέθηκε στο Ζάππειο 1 ότι θα εκμηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε έξι μήνες!! Έδιωξε τη Ντόρα επειδή ψήφισε το μνημόνιο και την επανέφερε πίσω για να το υπερασπιστούν μαζί. Έφερε στο γαλάζιο μαντρί στελέχη από άλλα κόμματα (ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ) τα οποία τον έβριζαν και τους έβριζε μερικές μόνο μέρες πριν.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα …κατορθώματα του Αντώνη Σαμαρά και σκεφτείτε ότι για τις εκλογές έχουμε ακόμη μέρες και για άλλες κωλοτούμπες.

Και το αντίπαλο δέος πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πάει πίσω. Έπαρση στο απροχώρητο μετά τις τελευταίες εκλογές και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Ψευτομαγκίες τόσο στο εσωτερικό αλλά κυρίως στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έχουν ταραχθεί οι σχέσεις μας με τους εταίρους. Πρόγραμμα μηδέν για τυχόν διακυβέρνηση της χώρας με τις συνιστώσες να μην μπορούν να βρουν κοινή γραμμή ακόμη και για τα αυτονόητα. Σκέψεις για έξοδο από το ευρώ που μπορεί να μην τις λέει πλέον ανοικτά, αλλά τις αφήνει να αιωρούνται στον αέρα.

Αυτοί είναι με λίγα λόγια οι άνθρωποι που θα διεκδικήσουν να κυβερνήσουν τη χώρα και να την βγάλουν από το τέλμα και από την εξαθλίωση. Τα συμπεράσματα δικά σας…
http://www.tokarfi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.