Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έφυγε ο Γιώργος Κατσάρας!

Μόλις στα 52 χρόνια του "έφυγε " από τη ζωή  ο Γιώργος Κατσάρας.
Ενας συνεπής αγωνιστής συνδικαλιστής  πρώην συνδικαλιστής του μεγαλύτερου εργασιακού Σωματείου της Φθιώτιδας , της ΛΑΡΚΟ.
Εδώ και ενάμισυ χρόνο  η μοίρα  έπαιξε άσχημο παιχνίδι γιαυτόν και την οικογένεια του.
Πάλεψε  μέχρι την τελευταία στιγμή με την επάρατη , φάνηκε αρχικά ότι  θα τα κατάφερνε  όπως άλλοτε στους συνδικαλιστικούς αγώνες ,αλλά αυτή τη φορά ο αντίπαλος ήταν ύπουλος και πολυμέτωπος.
Ο Γιώργος Κατσάρας απο τα πιο  άξια στελέχη της ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ  κατέληξε το μεσημέρι του Σαββάτου και σήμερα όλοι οι συναδελφοί του , οι φίλοι του και  όλοι οι συχωριανοί του έσφιξαν την  καρδιά τους και  είπαν το στερνό αντίο στο δικό τους άνθρωπο  στο κοιμητήριο του χωριού.
Από εκεί θα τους αγναντεύει  και  καμιά φορά θα τους συμβουλεύει  πως να διεκδικούν τα δίκαιά τους σε ένα  εργασικό χώρο με πολλές αντιξοότητες που μπορεί να δίνει μεροκάμματο , καλό ίσως μεροκάμματο αλλά , μεροκάμματο του τρόμου. Σε  ένα περιβάλλον βεβαρυμένο από τους ρύπους και την ύπουλη σκόνη που  φωλιαζει βαθιά στα πνευμόνια των ανθρώπων και τους βάζει  σε περιπέτειες με την υγεία τους, με τη ζωή τους πολλές φορές.
     Το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό από την επάρατο νόσο του συναδέλφου Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας Γεώργου Κατσάρα.
     Ο Εκλιπών συνάδελφος προερχόταν από την βαριά βιομηχανία της ΛΑΡΚΟ και υπήρξε  επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας του Σωματείου της ΛΑΡΚΟ και Αντιπρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.
    Αγωνίστηκε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, διακρίθηκε για την εντιμότητα και την επιμονή του . Η απουσία του θα αφήσει ένα μεγάλο κενό ιδίως σήμερα ,που το συνδικαλιστικό κίνημα δοκιμάζεται.
    Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του .
Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.