Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

OMOΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ 'ΕΙΣΑΓΟΥΝ' 1.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ


Προσπάθειες για την «εισαγωγή» 1.000 οδηγών ταξί από την Ελλάδα καταβάλλουν έλληνες ιδιοκτήτες ταξί της Μελβούρνης. «Έχουμε μεγάλη έλλειψη οδηγών ταξί» λέει ο Ηρακλής Κατσιαμπάνης της εταιρίας TaxiLink που διαθέτει 150 αυτοκίνητα και όπως λέει «τα περισσότερα δεν κυκλοφορούν λόγω...
έλλειψης οδηγών».
Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και άλλες εταιρίες ταξί πολλές από τις οποίες ελέγχονται από Έλληνες, όπως είναι η Ambassador Taxis. Ο κ. Κατσιαμπάνης μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων υποστηρίζει ότι η επιλογή των οδηγών θα γίνει μετά από ειδικά σεμινάρια που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.
Μέχρι στιγμής πάντως, το θέμα αυτό δεν έχει συζητηθεί με το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης για να διαπιστωθεί αν θα χορηγηθεί βίζα στους ενδιαφερόμενους.
Ο κ. Κατσιαμπάνης και οι συνάδελφοί του εκτιμούν ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα ξεπεραστούν.
«Πιστεύουμε», είπε, «ότι θα μπορεί να δοθεί φοιτητική βίζα στους ενδιαφερόμενους. Ήδη εμείς δημιουργήσαμε την σχολή Australian Taxi Academy, η λειτουργία της οποίας ξεκινά στις 2 Απριλίου και όπου όσοι επιλεγούν θα κάνουν εντατικά μαθήματα για να γίνουν άριστοι οδηγοί ταξί, σύμφωνα με τις αυστραλιανές προδιαγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.