Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Καλές οι μεταγραφές (βουλευτών). Καλύτερες οι εκλογές...

Διαβάζω ότι ...μισή ντουζίνα διαγραμμένων από το ΠΑΣΟΚ βουλευτών ανακοινώνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα την προσχώρηση τους στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
Κάποιοι άλλοι βουλευτές και στελέχη που επίσης προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ αλλά έχουν επίσης διαγραφεί αναμένεται να βρουν καταφύγιο στο κόμμα που ανακοίνωσε ότι θα συστήσει ο Χάρης Καστανίδης.
Στην... απέναντι πλευρά, ο Πάνος Καμμένος είναι έτοιμος κι εκείνος να ξεκινήσει την δημοσιοποίηση ονομάτων που θα στελεχώσουν τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ανάμεσα τους θα υπάρχουν βουλευτές που διαγράφηκαν από την ΝΔ αλλά και κορυφαία στελέχη από τον συνδικαλιστικό, τον αυτοδιοικητικό και άλλους κοινωνικούς χώρους.

Και στο ΛΑΟΣ όμως λένε, πώς αναμένουν... αφίξεις, τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κωστής Αϊβαλιώτης, το είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέροντας μάλιστα ότι αναμένει τουλάχιστον τρεις προσχωρήσεις που θα κάνουν «θόρυβο».
Είναι φανερό ότι το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ανάλογες «μεταγραφές» θα γίνουν πολλές. Όσοι από τους δεκάδες διαγραμμένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν επιστρέψουν στο μαντρί, είναι βέβαιο πώς κάπου θα αναζητήσουν κομματική στέγη. Κάπου θα ψάξουν ένα ψηφοδέλτιο που να τους χωρά, που να θεωρούν πως τους εκφράζει καλύτερα, η που να τους δίνει μια ευκαιρία να ξαναμπούν στη Βουλή έστω και με άλλη σημαία.
Προσωπικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που να φλέγεται από ενδιαφέρον για τις μεταγραφές αυτές. Αντίθετα νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος , που περιμένει με ανυπομονησία να εκφραστεί στην κάλπη. Πολίτες που θέλουν με τη ψήφο τους να πουν την άποψη τους για τις ευθύνες όσων μας οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής. Έλληνες που αδημονούν να στείλουν οριστικώς στα σπίτια τους πολλούς. Και μάλιστα γρήγορα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.