Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Που χάθηκε ο Σταύρος Λαμπρινίδης;


Τον Ιούνιο του 2004 ο κ.Σταύρος Λαμπρινίδης εξελέγη Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και από τον Απρίλιο του 2005 ήταν Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τον Ιούλιο του 2009 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις και την πολιτική επικοινωνίας του Σώματος στα κράτη-μέλη και σε τρίτες χώρες. Στον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου, ο Γιώργος...


...Παπανδρέου τον κάλεσε πίσω στην Ελλάδα κι από τις 17.06.2011 ως τις 11.11.2011 διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

Για να αναλάβει το αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών, παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής και πέντε μήνες μετά βρέθηκε εκτός Πολιτικής, συνδέοντας αναγκαστικά την πορεία του με το άδοξο τέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Κοιτάζω τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο σημερινό ΠΑΣΟΚ και βλέπω ελάχιστους εξίσου αξιόλογους με τον κ.Λαμπρινίδη. Βλέπω να επικρατούν οι δεινόσαυροι και οι...οπλαρχηγοί τους και κανείς τους δεν μοιάζει να επιθυμεί τη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα που θα ελκύει ανθρώπους σαν το Λαμπρινίδη.

Κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.