Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο... φτωχός αγρότης με τη Φερράρι και ο σχεδιαστής που δεν έκοβε αποδείξεις

Ο αγρότης με την Φεράρι και και ο σχεδιαστής μόδας που δεν έκοβε αποδείξειςΚαι τι δεν βρήκαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ από τον το άνοιγμα των λογαριασμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς 39 φορολογούμενων. Από χρυσές καταθέσεις, αδήλωτα εισοδήματα, μέχρι Φεραρι και Πορσε.
Όπως δημοσιεύει σήμερα η «Ημερήσια» τα ευρήματα των ελέγχων που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ το πρώτο δίμηνο του έτους ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά.

  • Στη Θάσο αγρότης κάνει βόλτα με Φεράρι και Πόρσε ενώ την τελευταία 10εταία είχε δηλώσει εισοδήματα 106.000 ευρώ. Από τον έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε 6 τραπεζικούς λογαριασμούς με 10.6 εκατομμυρίων ευρώ.
  • Πανεπιστημιακός γιατρός από την Αθήνα δεν μπορούσε να δικαιολογήσει καταθέσεις ύψους πάνω από 1,7 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό του.
  • Γνωστός σχεδιαστής μόδας την περίοδο 2006-2011 έκρυψε έσοδα από πωλήσεις χωρίς να έχει κόψει αποδείξεις συνολικού ύψους 2.489.231 ευρώ.
  • Ο τραπεζικός λογαριασμός εταιρίας εμπορίας φαρμάκων στη Θεσσαλονίκη έδειξε αδήλωτες συναλλαγές 29,122 εκατομμυρίων ευρώ στη διετία 2008-2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.