Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στις φλόγες το ΟΑΚΑ- Διεκόπη οριστικά ο αγώνας


Στις φλόγες το ΟΑΚΑ- Διεκόπη οριστικά ο αγώνας 
Συνεχίζεται η ένταση έξω από το ΟΑΚΑ, όπου το ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού διεκόπη οριστικά στο 83'. Οπαδοί έριξαν αντικείμενα και φωτοβολίδες στο χώρο του γηπέδου. Η Αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα, ενώ ομάδα χούλιγκαν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Στις φλόγες έχουν τυλιχτεί αρκετές θύρες του ΟΑΚΑ, ενώ πραγματοποιείται μαζική αποχώρηση των φιλάθλων. Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής σπεύδουν στο ΟΑΚΑ. 
Άνδρες της Ασφάλειας μπήκαν στο γήπεδο για να προστατέψουν τους παίκτες που έτρεχαν άρον άρον να μπουν στην φισούνα. Μάλιστα, η NOVA που μεταταδίδει τον αγώνα σταμάτησε την αναμετάδοση για αρκετά λεπτά και πριν από λίγο επανασύνδεσε την εικόνα από το στάδιο. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε 57 προσαγωγές και 6 συλλήψεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις είναι οι τραυματίες αστυνομικοί ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός τραυματισμένων φιλάθλων.  Στο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι, ομάδα 70 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δημιούργησε ένταση δίπλα ακριβώς από τα επίσημα του Παναθηναϊκού, ξηλώνοντας καθίσματα και πετώντας σίδερα στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Δίνονται μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και οπαδών, ενώ δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ είναι βαριά τραυματίες φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νωρίτερα, οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την ώρα προσέλευσης της αποστολής του Ολυμπιακού εκτόξευσαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.