Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ!...


ΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Σε περίοδο άγριας δημοσιονομικής λιτότητας Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚμοιράζουν απλόχερα χιλιάρικα σε μισθούς κομματικών στελεχών προκαλώντας την κοινή γνώμη. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ»  και σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρεί... 
το ΙΚΑ, η επίδειξη οικονομικής γαλαντομίας στη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τη μισθοδοσία συγκεκριμένων στελεχών της είναι κάτι παραπάνω από προκλητική. Τα μισθολογικά σκήπτρα της Συγγρού κατέχει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος αμείβεται με 8.000 ευρώ μικτά τον μήνα για τις υπηρεσίες του. Οι ετήσιες μικτές αποδοχές του κ. Μουρούτη, ο οποίος μισθοδοτείται με ειδικότητα «Λοιποί υπάλληλοι γραφείου», ανέρχονται στα 112.499,80 ευρώ, ενώ κατά τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε Δώρο Χριστουγέννων 8.333,20 ευρώ. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί στον δημόσιο τομέα πετσοκόβονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος είδε το μηνιάτικό του να παραμένει σταθερό, αφού λάμβανε 8.000 ευρώ τον μήνα και κατά το 2010, όταν για τις 256 ημέρες εργασίας του στη Νέα Δημοκρατία έλαβε συνο- λικά 103.875,90 ευρώ. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο γενικός διευθυντής του κόμματος, ο κ. Θανάσης Σκορδάς, το μηνιάτικο του οποίου είναι 7.800 ευρώ μικτά. Το Δώρο Χριστουγέννων του κ. Σκορδά ήταν 8.124,87 ευρώ, ενώ οι αποδοχές του κατά το 2011 διαμορφώθηκαν στα 109.687,31ευ- ρώ. Η μηνιαία αποζημίωση του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας δεν παρουσίασε καμία μεταβολή σε σχέση με το 2010, χρονιά κατά την οποία ανέλαβε τα καθήκοντά του, και εργαζόμενος 85 ημέρες έλαβε 32.114,94 ευρώ.
Από τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, ο μισθός του πρώην γενικού γραμματέα Ενημέρωσης επί κυβερνήσεως κ. Κώστα Καρα- μανλή, κ. Πάνου Λειβαδά, ήταν της τάξης των 7.550 ευρώ κατά την περσινή χρονιά. Οι μηνιαίες αποδοχές του στελέ- χους της Νέας Δημοκρατίας υπήρξαν σταθερές τα δύο τε- λευταία χρόνια, με το ετήσιο εισόδημά του, προερχόμενο από τις υπηρεσίες του στα γραφεία του κόμματος, να φτάνει το 2010 στα 106.146,76 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.