Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επανίδρυση σχέσεων με τους πολίτες το μήνυμα για Βενιζέλο



Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για την πρωτιά από newsview

Συγκινημένος από τη συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ο νέος πρόεδρος του κινήματος επισήμανε ότι με την ψήφο τους έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και δεν έχασε την ψυχή του.
"Με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής συμμετοχής τους, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν απλά να αναδείξουν και να στηρίξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος. Ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ότι δεν έχασε την ψυχή του, πως είναι εφικτός ο στόχος μας για νίκη στις εκλογές, για πρωτιά, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να έχει τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως σήμερα επανιδρύθηκε η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες.
Δήλωσε μάλιστα συγκινημένος από την συμμετοχή των μελών, στελεχών και φίλων του Κινήματος στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής προέδρου από την βάση,  προσθέτοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι που νιώθουν την κρίση στο πετσί τους, ξέρουν πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε ένα αγώνα εθνικής επιβίωσης και τώρα δίνει τον αγώνα για την ανάκαμψη της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.
Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, τους απόδημους Έλληνες, καθώς και τον Γιώργο Παπανδρέου για την προσφορά του στην παράταξη αλλά και τη σημερινή δήλωση στήριξης της νέας ηγεσίας του Κινήματος.
Επισήμανε ότι ο λαός θέλει ασφάλεια και σταθερότητα, γνώση της αλήθειας και συναίσθηση ότι οι θυσίες κατανέμονται δίκαια, συμπληρώνοντας ότι ο λαός θέλει ισχυρή προοδευτική διακυβέρνηση.
Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει πλήρη συνείδηση των διαπραχθέντων λαθών και ότι είναι γνώστης της δυσαρέσκειας, της πίκρας και των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, προσθέτοντας από την άλλη ότι η Ελλάδα έχει και πάλι ελπίδα υπό την προϋπόθεση να γίνει πολύ δουλειά από όλους.
Ανέφερε, τέλος, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη μιας συλλογικής προσπάθειας, από την οποία δεν θα μείνει εκτός ουδείς, για την ανασυγκρότηση της παράταξης και της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.