Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Αδήλωτο» το ένα εκατ. ευρώ του Κούβελου στο «πόθεν έσχες»!...



Βόμβα είναι το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών για την υπόθεση του εμβάσματος του ενός εκατ. δολαρίου από τον Ισίδωρο Κούβελο στο εξωτερικό...
Σύμφωνα με το πόρισμα η η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε δεν ήταν δηλωμένα στο σχετικό «πόθεν έσχες».

Ο κ. Κούβελος κληθείς να ...


απαντήσει από τους ελεγκτές για αυτή του την «παράβλεψη» , απάντησε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής!

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό που διατηρείται σε τράπεζα του Λονδίνου είναι συνδικαιούχος ο γιος του.

Στην Επιτροπή προσήλθαν για να παράσχουν ενημέρωση οι λογιστές του κ. Κούβελου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ευάγγελος Αργύρης ανακοίνωσε ότι ανακύπτει θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 / 2003, που σημαίνει ακόμη και παραπομπή στον Εισαγγελέα Εφετών, αφού πρώτα οι ορκωτοί λογιστές συντάξουν το πόρισμα.

Για την ιστορία η κ. Μπακογιάννη αναφερόμενη στο θέμα έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου, γνωστή μέχρι το 2009-2010 που δημοσιεύθηκε το πόθεν έσχες –δηλαδή και οι μετοχές του και τα πάντα … Η δουλειά του κυρίου Νικολούδη είναι να ψάχνει το «βρώμικο» χρήμα. Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για γνωστοποιημένη επιχειρηματική δράση, δημοσιοποιημένη στα πόθεν έσχες…»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.