Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ


«Η Ελλάδα καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια και θέλει να αφήσει πίσω της όλες εκείνες τις πρακτικές που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος κατά την ομιλία του στις Βρυξέλλες. Επεσήμανε τη σημασία της... 
συνέχειας της προσπάθειας για την αναδιάρθρωση του φοροεισπρακτικού μηχνανισμού και του σχεδιασμού ενός σταθερού και κοινωνικά δίκαιου φορολογικού συστήματος. "Οι προσπάθειες που γίνονται αποδίδουν" τόνισε και ανέφερε ότι η Ελλάδα στον κόσμο σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ, είναι η πρώτη χώρα στην πραγματοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών. Η Ελλάδα αλλάζει και ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά.
Είπε επίσης: «Τα πράγματα μπορούν να οδηγηθούν σε καλύτερο δρόμο. Η Ευρώπη μας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Ας μην τη διαψεύσουμε. Αντιθέτως πρέπει αν διαψευστούν όσοι θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί και το πρόγραμμα θα αποτύχει.
Η Ελλάδα μπορεί και θα το αποδείξει. Χαιρετίζω την υπογραφή της συνθήκης για τη σταθερότητα στην ΕΕ. Η Συνθήκη θα συμβάλει στην εμπέδωση της δημοσιονομικής επιθαρχία και στην εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.