Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κ.Παπούλιας: «Και με τα λίγα παλεύουμε και θα τα βγάλουμε πέρα»...



Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος, Δημήτρη Χονδροκούκη, και τους άλλους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης, υποδέχθηκε σήμερα στο...Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Απευθυνόμενος στους αθλητές και τους προπονητές τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε συγκινημένος, καθώς όπως είπε, «σε μια στιγμή όπου λίγοι πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρουμε να βγούμε από τα δύσκολα, εσείς δείξατε ότι μπορούμε να βγούμε από τα δύσκολα. «Και όχι μονάχα να βγούμε», συνέχισε, «αλλά να κάνουμε πράγματα που δεν τα φαντάζονται άλλοι που έχουν όλα τα μέσα και όλες τις δυνατότητες για να δημιουργήσουν και δεν μας φτάνουν».



«Δεν έχω τίποτα να πω, παρά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», δήλωσε ο κ. Παπούλιας, γιατί «σε αυτές τις συνθήκες κάνετε κάτι πάρα πολύ μεγάλο».

«Μας συγκινήσατε, μας εμπνεύσατε. Και δεν το βάζουμε κάτω. Ποιος θα μας φοβίσει; Αντιμετωπίσατε παγκόσμια θεριά. Κοτέψατε; Όχι. Γιατί αν φοβόσασταν δεν θα διακρινόσασταν. Δεν φοβηθήκατε, αγωνιστήκατε, δείξατε ότι έχετε ψυχή, "τσαγανό" που λέμε εμείς, και έτσι διαπρέψατε. Να είστε καλά. Η πατρίδα σας οφείλει πολλά, που ίσως τώρα να μην μπορεί να σας τα δώσει. Αλλά δεν έχει σημασία. Και με τα λίγα παλεύουμε. Και θα τα βγάλουμε πέρα», υπογράμμισε, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους.

Απευθυνόμενος τέλος στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ που ήταν παρών μαζί με άλλα μέλη του δ.σ. της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος τόνισε πως τώρα δεν είναι ώρα της γκρίνιας, αλλά της χαράς και της μεγάλης υπερηφάνειας. Μας δίνετε κουράγιο, ειδικά στα παιδιά, απάντησε με τη σειρά του ο κ. Σεβαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.