Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ερώτηση σχετικά με προσλήψεις στη ΛΑΡΚΟ

Η ΛΑΡΚΟ είναι μία ιστορική και στρατηγικά σημαντική για την ελληνική βιομηχανία μεταλλευτική επιχείρηση, η οποία, όπως αναφέρει και η στρατηγική της εταιρίας, βρίσκεται σε φάση και διαδικασία θεμελιωδών αλλαγών.
Σ’ αυτή τη φάση, λοιπόν, είναι εύλογο και χρήσιμο, και λόγω της υπαγωγής της στο πεδίο εφαρμογής του αρ. 31 του Ν. 4024/2011, να τηρηθεί απόλυτη διαφάνεια και έλεγχος στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, τόσο ως προς την αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού όσο και ως προς την τυχόν πρόσληψη νέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της εταιρίας, με πρόσχημα τη φύλαξη των χώρων των μεταλλείων και την επάνδρωση των συνεργείων, προχωρά στην πρόσληψη 30 εργαζομένων.
Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε, η φύλαξη των μεταλλείων γίνεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους και η εταιρεία μπορεί και λειτουργεί κανονικά με εργατικό δυναμικό που αυτή τη στιγμή διαθέτει.
Κατόπιν τούτων,
Ερωτάται
ο κ. Υπουργός:

1. Με ποια κριτήρια και διαδικασίες γίνονται οι εν λόγω προσλήψεις στη ΛΑΡΚΟ;
2. Ποιος είναι ο προγραμματισμός βάσει του οποίου η διοίκηση προχωρά σ’ αυτές τις επιλογές διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρίας;
Οι Ερωτώντες  Βουλευτές 
ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ                                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.