Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τσαρλς Νταλάρα: "Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει"

Ως το μέσο που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και θα δημιυργήσει ευκαιρίες για την χώρα μας χαρακτηρίζει το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ο Τσαρλς Νταλάρα.
Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" ο πρόεδρος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), δηλώνει πολύ ευτυχής και ανακουφισμένος για την Ελλάδα, επειδή όπως σημειώνει, "το PSI είναι ένα μεγάλο σημείο καμπής για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό".

"Θα πάρει κάποιον χρόνο, για τους σπόρους που φυτεύτηκαν τώρα να βλαστήσουν και το όφελος να είναι ορατό. Ίσως πάρει μερικούς μήνες, αλλά θα συμβεί", λέει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, δηλώνει βέβαιος, ότι οι Έλληνες θα δημιουργήσουν τις δικές τους ευκαιρίες για επενδύσεις και θέσεις εργασίας και ότι θα γίνουν πολλές θετικές αλλαγές.
"Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει πολλές ιδιότητες και ποιότητα, οι Έλληνες είναι άνθρωποι που έχουν πολλά προσόντα, είναι καλοί επιχειρηματίες και το εργατικό δυναμικό έχει υψηλό μορφωτικό επίπεδο".
"Έτσι, οι άνεργοι είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, δεν είναι απλώς μέρος του εργατικού δυναμικού. Αν η οικονομική δομή αλλάξει για τον ελληνικό λαό, τότε οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές. Και θα ξεκινήσουν νωρίτερα από ό,τι τις περιμένουν οι άνθρωποι", εκτιμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.