Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

"Να πάμε ή όχι στην Ελλάδα;"

Δεν νιώθουν ευπρόσδεκτοι οι Γερμανοί στην Ελλάδα και θα  σκεφτούν πολύ, αν θα κάνουν διακοπές στη χώρα μας το καλοκαίρι...
"Οι ειδήσεις που έρχονται από την Ελλάδα ή αφορούν στην Ελλάδα δεν είναι θετικές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι επιφυλακτικοί οι Γερμανοί τουρίστες στο ζήτημα των διακοπών τους στη χώρα αυτή", επισημαίνει ο εκπρόσωπος του τουριστικού ομίλου Thomas Cook Mathias Brandes.

Ο Mathias Brandes  αναφέρει και "τις ειδήσεις εκείνες που δεν είναι καθόλου φιλικές προς τους Γερμανούς και οι οποίες κάνουν τους γερμανούς τουρίστες να διερωτώνται εάν τελικά είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα".
Μάλιστα πολλοί διερωτώνται εάν υπάρχει ακόμη η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. "Εμείς τους λέμε ότι υπάρχει η ελληνική φιλοξενία, αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται ανασφάλεια", λέει ο εκπρόσωπος.

H Susanne Stuenkel εκπρόσωπος τύπου του τουριστικού γίγαντα  TUΙ, από την πλευρά της διέψευσε τον Brandes λέγοντας: "Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα θα αυξηθούν στη συνέχεια, όπως ακριβώς έγινε και την περασμένη χρονιά. Δεν διακρίνουμε κανένα λόγο που θα κάνει τους Γερμανούς να αποφύγουν την Ελλάδα."
"Η Ελλάδα παραμένει για τους Γερμανούς ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πιο δημοφιλών προορισμών της TUI και αυτό καταδεικνύει με πόση ευχαρίστηση οι Γερμανοί κάνουν διακοπές στην Ελλάδα", τόνισε.



Πηγή: Kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.