Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Στις 236.151 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των πολιτών που προσήλθαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ιπποκράτους.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 230.105 ψήφους, τα λευκά έφτασαν τις 4.662 και τα άκυρα 1.384.
Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, κατά του αποτελέσματος και των επιμέρους αποτελεσμάτων σε επίπεδο νομών δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση β' βαθμού, σύμφωνα με το σημείο 13 της Κατευθυντήριας Οδηγίας Νο 80.

Επομένως η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης οριστικοποιεί και πιστοποιεί ως τελικό το αποτέλεσμα των διεξαχθεισών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Βάσει του αποτελέσματος, νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακηρύσσεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εγκάρδιες ευχές από τον Λουκά Παπαδήμο
Τετ α τετ συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να ρυθμιστούν τα ζητήματα που σχετίζονται με την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, είχε το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την κυβέρνηση και τόνισε ότι ο αγώνας που έκαναν με τον κ. Παπαδήμο για την οικονομία στέφθηκε με επιτυχία.
Ανέφερε ακόμη ότι έχει κρατήσει την πιο θερμή ανάμνηση από τη μεταξύ τους συνεργασία στην κυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και είπε, μεταξύ άλλων, ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία μαζί του από τη νέα του θέση.
Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να υποβάλει επισήμως την παραίτησή του κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η επίσημη αντικατάστασή του, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα γίνει αύριο, Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.