Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πατάτες με 0,28 ευρώ το κιλό και στην Παλλήνη

Παραγγελίες κατοίκων, για την προμήθευση φθηνής πατάτας, χωρίς μεσάζοντες, από τους παραγωγούς Νευροκοπίου συγκεντρώνει ο Δήμος Παλλήνης.
Μετά την επιτυχημένη αντίστοιχη πρωτοβουλία στην Κατερίνη, ο Δήμος Παλλήνης αποφάσισε να ορίσει μία συγκεκριμένη ημέρα, κατά την οποία οι παραγωγοί πατάτας θα έρθουν στην περιοχή, προκειμένου να πουλήσουν το προϊόν τους στους δημότες έναντι 28 λεπτών το κιλό, κατά 50% δηλαδή φθηνότερα από ό,τι πωλούνται στα σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος δεν θα εμπλακεί στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.
Η "εμπλοκή" του θα περιοριστεί στην διάθεση κουπονιού, σε όσους δημότες έχουν κάνει παραγγελίες, το οποίο θα παραδώσουν στους παραγωγούς, για να αγοράσουν τις πατάτες.
Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθ. Ζούτσος, είπε πως στόχος της κίνησης είναι, "να απλώσει ένα δίχτυ προστασίας του εισοδήματος, που συνεχώς συρρικνώνεται. Η κοινωνία μπορεί να αυτοοργανωθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αυτό που πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές, είναι να συμπληρώσουν μέχρι τις 8 Μαρτίου ένα έντυπο, με τα στοιχεία και την ποσότητα που επιθυμούν να αγοράσουν ώστε οι παραγωγοί να γνωρίζουν την ποσότητα του προϊόντος που θα μεταφέρουν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.