Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εγωκεντρική μεγαλομανία

Εγωκεντρική μεγαλομανία
Τελικά ο Αντωνάκης είναι πιο επικίνδυνος απ' όσο περίμεναμε. Εντάξει, είχαμε δείγματα εδώ και χρόνια, αλλά με τον καιρό, η κατάσταση της ψυχικής του υγείας επιδεινώθηκε. Δεν έχω ψυχιατρικές γνώσεις, αλλά νομίζω θα ονόμαζα την πάθηση του"εγωκεντρική μεγαλομανία".

Πριν λίγες μέρες, οΛοβέρδος δήλωσε, πως στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση και τις αποφάσεις αυτής. Όχι φυσικά πως θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, αλλά σε κάθε περίπτωση, τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις, έκαναν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όταν και μόνο όταν φυσικά, αφουγκράστηκαν την ανάγκη του ηλίθιου λαού μας, για ενότητα. Διαβάστε τι δηλώνει επ' αυτού ο Σαμαράς:

"Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησεις. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία κοιτά μπροστά με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στην ανάπτυξη.

Δε θέλει πλέον, να ακούει για "συγκυβερνήσεις" ο Αντωνάκης λοιπόν, γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι κακό, θέλει να τους κάνει παρέα, για να τους κάνει ζημιά και μετά τα άλλα τα παιδάκια δε θα τον παίζουν. Όσο για τους "συνενόχους", θα πρότεινα κάποιον από την επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, να ενημερώσει τον μπέμπη, πως στην παρούσα φάση, αυτός και το κόμμα του, συμμετέχουν στην παράνομη συγκυβέρνηση της χώρας. Εκτός αν έχει ειδικό όρο, να καρπώνεται οτιδήποτε καλό επιτυγχάνεται (το νέο μνημόνιο παίζει να νομίζει ότι το έγραψε και ο ίδιος) και να απέχει από οτιδήποτε κακό.

Και για να μείνω λίγο στο θέμα. Μας λέει ο Αντωνάκης, ο οποίος να αξίζει να θυμηθούμε πως "πάλεψε" για τον 13ο και 14ο μισθό, αλλά όχι για τον κατώτατο, πως έχει στα σκαριά ένα τρομερό πρόγραμμα ανάπτυξης, που αυτό και μόνο αυτό θα μπορέσει να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση κτλ. Αναρωτιέμαι.. Αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα κ. Σαμαρά, γιατί δε μας το λες, ούτως ώστε, να σωθεί η Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα; Μάλλον προτιμάς να το κάνεις από τη θέση της πρωθυπουργικής σου καρέκλας έτσι δεν είναι; Τα ίδια έλεγε και ο Τζέφρι πριν πολλούς μήνες, το θυμάσαι. Λεφτά υπάρχουν αυτός, σχέδιο υπάρχει εσύ. 

Ο τύπος το 1993 ίδρυσε το πιο προσωποπαγές κόμμα στην ιστορία τους έθνους, τηνΠολιτική Άνοιξη, γιατί νευρίασε που τον απομάκρυναν από το υπουργείο εξωτερικών όταν ήταν στη ΝΔ. Στις εκλογές του '93 πήγε καλά, κερδίζοντας 10 έδρες, ενώ στις εκλογές του '96 πήρε 2,94% (ακριβώς κάτω από το εθνικό κατώτατο όριο 3%) και κάπως έτσι η Πολιτική Άνοιξη έπαψε να υφίσταται και ο Αντώνης τάχθηκε δημόσια υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό θα πει ωριμότητα και σοβαρότητα. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι.

Θα είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Αν πέσω έξω, εμένα να μη με λένε Tyler Durden

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.